Wie is

Wie is Artiesten-Evenementen.nl

ArtiestenEvenementen.nl Altijd Susses! is een professioneel artiesten en evenementen organisatie bureau.
ArtiestenEvenementen.nl is in december 2003 opgericht door Joseph van Delft. Inmiddels is Artisten-Evenementen.nl uitgegroeid tot een renomeerd artiestenbureau van Nederland met vele tevreden klanten en een groot aantal streng geselecteerde bands, artiesten, acts en DJ`s waar zeer intensief mee wordt samengewerkt.

Joseph van Delft oprichter

Joseph is oprichter en eigenaar van Artiesten-Evenementen.nl. Studeerde aan het Utrechts Conservatorium als docent klarinet met als bijvak ensemblebeleiding en arrangeren. Joseph is meer dan 30 jaar actief geweest als entertainer, orkestleider, arrangeur, componist, acteur en docent. Naast klarinet studeerde hij saxofoon bij Piet Noordijk. Trad op voor radio en TV. Hij werkte als musicus in binnen- en buitenland. Daarnaast is hij een aantal jaren werkzaam geweest als account manager bij bekende telecom en internet bedrijven en is hij actief geweest in de paardensportwereld als fotograaf en oprichter van Paardensportwereld.nl. Met de oprichting van Artiesten-Evenementen.nl heeft Joseph zijn kennis in muziek, theater en entertainment, internet technologie en bedrijfseconomie kunnen combineren.

Steeds in ontwikkeling

In de korte tijd dat Artiesten-Evenementen.nl actief is, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie, samenwerking en contacten opgebouwd in binnen- en buitenland. De uitgebreide database bands, artiesten, acts en DJ`s van vinden wij belangrijk om de bezoeker een zo breed mogelijke keuze te bieden. Dit als extra service. Nog steeds komen er regelmatig aanmeldingen binnen van bands, artiesten, acts en DJ`s die graag een vermelding op Artiesten-Evenementen.nl willlen. Daarnaast heeft Artiesten-Evenementen.nl een groeiend aantal exclusieve artiesten, acts en bands. Verdere zijn er belangrijke ontwikkelingen in het organiseren en begeleiden van evenementen, kick off's, beurspresentaties, etc...
Kortom, Artiesten-Evenementen.nl is een modern bedrijf dat graag meedenkt met de klant en meegroeid met de tijd.