Ballonnenclown, ballonnen clown ballonnenclowns

Ballonnenclown Jerry

Onze ballonnenclowns voor winkelcentrum, braderie, bij uw evenement, bij ... U zegt het maar! Met deze ballonnenclowns bent u er zeker van dat alles in een razend tempo veranderd wordt in een ware ballonnenzee. Van hondje tot Goofy, bijna niets is Jerry te gek.
Onze ballonnenclowns hebben soms ook een draaiorgel ballonnenshow act, of een motor act, maar ook nog eens de meest uiteenlopende ballonfiguren voor jong en oud.
De beste ballonnenfiguren worden gemaakt door onze professionele ballonnenclowns.

Ballonnen clown of ballonnenclown clowns

Ballonnenclown Ballon maakt gebruik van zijn ballonnenkar waar ook nog eens een vrolijk muziekje uit komt . Het is een mobiele act dus overal inzetbaar.
Het optreden van Ballonnenclown Ballon duurt 4 uur incl. een aantal korte pauzes.
Ballonnenclown Clown Charel heeft voor festiviteiten aangepaste programma’s. In overleg wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en hoe het een en ander aangepast kan worden.
Ballonnen clown Ballon is op elk soort feest inzetbaar, van kinderfeest, kinderverjaardag tot bedrijfsfeest. Daarnaast is hij een prettige verschijning op braderieën, feestmarkten, als Sinterklaas hulp, opening van bedrijven en winkels. Productpresentatie op beurzen etc.