Western Show

Western Show

Wij kunnen u een uitgebreide Westernshow verzorgen. In dit 20 minuten durende spektakel komen alle "cowboyshow" elementen aan bod. Een cowboy en een indiaan zorgen voor een non-stop spektakel.

Wij presenteren u "Sitting Bull" met zijn onafscheidelijke 'squaw'. Een unieke act in western-stijl. Een gegarandeerd succes en hoogtepunt voor elk feest, zij het in wild west- of elk ander thema.

Deze show draait al heel wat jaartjes mee, en is in de loop van de tijd dan ook steeds verder geperfectioneerd. De tot in de puntjes verwerkte show heeft diverse hoogtepunten. Afgezien van het spectaculaire boog- en kruisboogschieten, komen ook vuurmessen, werpbijlen en zweepslaan aan bod. Messen en bijlen worden geworpen tot een ongeloofljke afstand van 9 meter!

Deze act balanceert op de grens van het menselijk kunnen, absolute concentratie, angst en durf. Mensen die deze show eenmaal hebben gezien zullen er nog lang over napraten.

Een spectaculaire show

Deze spectaculaire show, onder begeleiding van eigen muziek, kan meerdere malen per dag uitgevoerd worden en maakt elk feest of evenement tot een grandioos succes.

Voor deze show hebben wij een ruimte nodig van minimaal 8 meter, met een vrije hoogte van 3,5 meter. Er wordt tevens een koraal geplaatst rond deze attractie