Tiroler Muziek Tiroler orkest

Tiroler muziek Tiroler orkest Tirolerorkest

Tiroler muziek, Tiroler Orkesten, Tirolerorkesten, Après-Ski, Tiroler acts, Tiroler Shows, Tiroler Party en nog veel meer vindt u bij Artiesten-Evenementen.nl
Onze Tiroler orkesten kunnen u een avondvullend programma brengen. Maar zij spelen ook op het zogenaamde frühschoppen en op braderieën of festivals.

U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum. U kunt natuurlijk ook bellen met ons kantoor.

Tiroler muziek met de Egeländer Kapel.

De Egerländer Kapel dankt haar ontstaan aan enige leden van een fanfare, die de muziek van Ernst Morsch hadden gehoord (deze muziek is te vergelijken met Zuid-Duitse en Oostenrijkse volksmuziek). Zij besloten zelf een muziekkapel op te richten om deze volksmuziek ten gehore te brengen. De naam die zij voor deze Tiroler kapel kozen, werd de Egerländer Kapel. Intussen bestaat de Egerländer Kapel nu al weer 21 jaar. Zij kunnen u een gevarieerd en avondvullend programma brengen van zowel instrumentaal als vocale muziek.

De kapel geeft daarnaast concerten voor de liefhebber van deze Tiroler volksmuziek bijvoorbeeld nieuwjaarsconcert ,voorjaarsconcert of een herfstconcert. Met veel succes treedt de kapel op festivals en feesten in wooncentre en zorgcentra, deze bewoners beleven veel plezier aan deze muziek. Ook op romantische markten, thema-avonden en bij andere feestelijke gelegenheden treedt de Egerländer Kapel op.

Die Edelweisskapelle

Die Edelweisskapelle is reeds vele jaren een begrip in de blaaskapellenwereld. Het repertoire bestaat uit Originele Egeländer en Bömische muziek. Het orkest in de huidige vorm bestaat sinds 1965. Zij hebben dan ook vele prijzen gewonnen en treden op in binnen- en buitenland. Het orkest kan een avondvullend programma brengen met Tiroler muziek. Daarnaast is het orkest in bezit van 3 Alpenhoorns.
Het orkest kan op Frühschoppen, braderieën, festivals en concerten.

Alphoorn Trio

Het Alphoorn Trio van Die Edelweisskapelle heeft een eigen repertoire en wordt in binnen- en buitenland gevraagd om optredens te verzorgen. In 2003 speelde het Alphoorn Trio o.a. tijdens de prmière van de 2de Harry Potter film in het Tushinski Theater in Amsterdam en tijdens de opening van het nieuwe concertgebouw van Brugge (België).
Het blijft altijd spectaculair om het Alphoorn Trio te zien en te horen.

Duur optreden: va. 30 minuten

Lekker los mer Rosentaler Après-ski Band

Rosentaler Tiroler orkest en Après-sky band verzorgen door het hele land feestavonden, braderieën, feestmarkten, festivals, concerten. Rosentaler's zijn gespecialiseerd in feestmuziek met een Tiroler-tintje. Zij beschikken over een allround repertoire met ook Nederlandstalige meezingers.
Rosentaler Tiroler orkest is een feestband die u een Après-sky gevoel geeft zonder de enorme house beat.

Een prachtige band vol enthousiaste musici. Uiteraard wordt er ook gezongen en altijd meegezongen. Feest en nog eens feest.

Marènticka Een Blaaskapel voor uw feest!

In maart 1997 is na een muzikale activiteit bij de familie Kleynen, het idee geopperd een blaaskapel op te richten. De voorkeur ging uit naar Tsjechische muziek. Voor de ontbrekende instrumenten werd bij bevriende muziekanten uit het Limburgse heuvelland de interesse gepolst om hieraan deel te nemen. Snel was de gewenste bezetting van 12 personen gerealiseerd om de geliefde Tsjechische muziek zelf te kunnen spelen.

Nadat een naam voor dit gezelschap was bedacht, was Marlènticka een feit.

Na twee jaar musiceren was de tijd rijp om de krachten met andere blaaskapellen te meten . In Nederweert werd het Zuid-Nederlands kampioenschap behaald in de bergklasse. In het jaar 2000 werd in de topklasse deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen te Muntendam; het resultaat was een tweede plaats met een "eerste prijs met lof der jury". Een jaar later werd er wederom goed Gescoord op de Europese kampioenschappen te Veenendaal, eveneens met lof der jury. In het bezit van de dagprijs kon men verheugd huiswaarts keren. In 2003 werd Marènticka Nederlands Kampioen in de Topklasse.

Marlènticka is een graag geziene gast in binnen- en buitenland waar de groep vele feesten opluistert. Het doel van de kapel is om op een goede en spontane wijze de vrolijke Tsjechische muziek ten gehore te brengen.

Geschikt voor feesten, Frühshoppen, markten, braderieën, festivals, bedrijfsopening, beurzen, etc.