Rock'n Roll bands 60'er en 70'er jaren bands Roc

Rock & Roll Bands

Rock & Roll Bands, Rock'n Roll Bands, '60 & '70 -ties of sexties en seventies bands voor uw bruiloft of huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino te boeken bij artiesten-Evenementen.nl. U kunt op onze website online de bands in optie zetten voor de gewenste datum. Of bel

60'er en 70'er jaren Band ForEver

ForEver is een muziekformatie die zich gespecialiseerd heeft in muziek uit 60'er en 70'er jaren. Het progamma richt zich met name op herkenbare klanken uit die periode.
Fats Domino, The Shadows, The rolling Stones, The Beatles, Elvis, Cliff Richard, Eric Clapton, zomaar een greep uit namen die u ongetwijfeld zult herkennen, als u hen hoort spelen. Naast het neerzetten van een goed repertoire, vindt ForEver het ook belangrijk dat alles eromheen goed verzorgd wordt.
Zo zien zij erop toe dat de geluidskwaliteit en het volume optimaal worden aangepast aan de specifieke locatie en het tijdstip. Uiteraard rekeninghoudend met uw persoonlijke voorkeuren.
ForEver, de band waarbij de muziek rekening houdt met uw wensen. Zoals de slogan al zegt...Sfeermakers in muziek! ForEver is daarom een graag geziene gast bij diverse gelegenheden zoals themafeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, openingen en braderieën.
Maar wat dacht u van een 25-jarige bruiloft? Het bruidspaar zal zich de muziek van hun trouwdag vast nog wel herinneren en in ons progamma herkennen!

Rock & Rolling William Band

Rock & Rolling William Band het was precies wat we wilden: swingende muziek van een te gekke band en iedereen van begin tot het eind op de dansvloer! Gewoon geweldig. Het succes van Rock & Rolling William is te danken aan het dansbare repertoire, de muzikale kwaliteiten en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden.

Rock & Rolling William Band staan naast elkaar opgesteld met ieder een ouderwetse Gouden Elvis Microfoon voor zich om de meerstemmige zang uit te versterken. Zij hebben een muzikaal en afwisselend repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

Rock & Rolling William Band voelen zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden als recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, zomerfeesten en evenementen. Zij kunnen zelfs een muzikale ontvangst bij de entree verzorgen om daarna als gangmakers tussen de meezingende gasten op te treden.

Rock & Rolling William Band zijn als trio al zeer compleet maar komen ook graag met Rinus Groeneveld of Toon Meyer of Boris van der Lek op tenor saxofoon.

Binnen 30 minuten is de compacte licht en geluidsinstallatie opgesteld en is de band speelklaar. Desgewenst kunnen zij het geluid doorprikken naar de installatie van de zaal.

De speelduur is ongeveer 2 x 60 minuten of 3 x 40 minuten of 4 x 30 minuten binnen 4 uur aanwezigheid.

Rock & Roll Trio met Amerikaan

Rock & Roll Trio met Amerikaan Ja! Maar met drie fantastische Rock and Roll artiesten. Ze zijn mobiel en kunnen op elke gelegenheid waar hun "muziekauto" kan binnenrijden voor u optreden.
Swingende muziek voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, huwelijk, braderieen, bedrijfsopening, jubileum, tuinfeest, beurs. Kortom voor elk evenement.
Deze band is anders dan andere en daarom uniek.
Iets speciaals voor uw feest of evenement?
Bel voor deze "Muziekauto" met live band.