Indonesische Bands

Bands voor uw Indonesich feest!

Sky is een Indonesische band met een allround karakter. Hierdoor is de band inzetbaar op elk soort feest zoals bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, thema-avonden maar ook op speciale dansavonden en Pasar Malams
Welk feest het ook betreft, Sky verschijnt altijd correct gekleed op het podium.

Allesomvattend, een allround band with a big taste Indo (+ rock) music! De band speelt o.a. dance-classics, disco, soul, reggae, country, rock&roll, Top 40 nummers, Zuid-Amerikaans en (uiteraard) Indonesisch.

Artiesten-Evenementen.nl kan het geheel voor u vervolmaken met een uitstekend Indonesisch buffet verzorgen. Een avond helemaal in de stijl met eveneens aangepaste decoraties.


Allround & Showband The Tracks

U bent op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor een feest, en bent u op zoek naar de juiste band voor uw braderie, straatfeest, straatmarkt of winkelcentra? Het belangrijkste is natuurlijk wat voor soort muziek wilt u. Luister dan even naar hun demo stukjes en naar hun sound.
De formatie bestaat 5 jaar, waarin zij met veel succes hebben opgetreden bij o.a.: bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, bruiloften, Indische en Tropische avonden, in vele horecagelegenheden (restaurants, bars, etc.), en …bij braderieën en winkelcentra.

De band “The Tracks” is een gezellige band, ons doel is de mensen een gezellige avond te bezorgen.
Zij hebben een uitstekende geluidsinstallatie voor buitenpodia.

Bezetting: zangeres, drums, basgitaar, gitaar/zang en keyboards

Lonny culinair specialist van de Oosterse keuken

Lonny, culinair specialist van de Oosterse en Indonesische keuken, treedt met grote regelmaat op voor Artiesten-Evenementen.nl. Lonny is beschikbaar voor kookdemonstraties, culinaire workshops en masterclasses, voor productpresentaties en andere culinaire sessies. Naast koken is zingen een passie van Lonny. In Nederland nam hij inmiddels een tiental cd-albums op. Samen met Sandra presenteert hij een tweetal muzikale programma's, waarmee zij vaak in het land op de planken staan. Binnenkort is Lonny ook met zijn eigen combo te boeken voor een jazzy optreden! Lonny zorgt voor de pittige ingrediënten van een geslaagd evenement!

Lonny op TV en Radio

Als autoriteit van de oosterse keuken is Lonny regelmatig te gast in televisieprogramma's in binnen- en buitenland. In Nederland heeft hij sinds 1997 onder de naam 'De Reistafel' bij de TROS zijn eigen culinaire televisieserie. Inmiddels heeft Lonny zes series over de keuken van zijn geboorteland Indonesie op zijn naam staan. Daarnaast maakte hij twee series over de keuken van Thailand. In de nabije toekomst hoopt Lonny ook de exotische keukens van Vietnam, China, Maleisie en Suriname via zijn televisieprogramma onder de aandacht van een groot publiek te brengen.