Mobiel & Allround

Mobiele Muziek Looporkesten Straatmuziek

Mobiel & Allround, akoestische muziek, mobiele orkesten, mobiele bands, mobiele dixieland, mobiele looporkesten, mobiele muziek. Altijd geschikt, nooit overheersend, overal te plaatsen, altijd leuk om te zien.
Artiesten-Evenementen.nl heeft een breed pakket aan mobiele muziek en heeft mede hierdoor een zeer goede naam opgebouwd in het leveren vandeze mobiele muziek voor elke gelegenheid. Artiesten-Evenementen.nl berekend geen reiskosten in Nederland.
Akoestische muziek, mobiele orkesten, mobiele bands, mobiele dixieland, mobiele looporkesten, mobiele muziek is geschikt voor elke gelegenheid van receptie tot braderie, van bedrijfsfeest tot winkelcentrum, van thuisfeest tot bers of congres.


Ben the Banjoman

Mobiel en verrassend ludiek. Ben the Banjoman: Een visuele en muzikale attractie met zijn Amerikaanse tenorbanjo en zijn goed in het gehoor liggende songs in vele genres, waaronder country, dixieland, Nederlands- en Engelstalige evergreens, ondersteund door een perfecte geluidsinstallatie en een volledige begeleiding op MD. U heeft een orkest en een banjospeler die nog zingt ook!
Ben the Banjoman entertainment van hoog niveau.
Perfect voor winkelcentra, entrees, country- en paardenshows, feestjes, braderieën, etc

Nikkele Nelis

Nikkele Nelis met op zijn rug grote trom en bekken en voor zijn buik zijn gouden accordeon doet de herinnering aan Nikkelen Nelis herleven. Maar zou niet zijn als hij niet geprobeerd had om er toch nog wat extra instrumenten aan te hangen.
Een vrolijke mobiele act die heel wat bekijks heeft. Nikkele Nelis zingt op z'n Nederlands. De meeste liedjes kan iedereen zo mee zingen; de voorraad kinderliedjes lijkt eindeloos.

Deze Nikkele Nelis zi is een perfect act in winkelcentra, braderieën, openingen, ontvangsten en beurzen

Pneumatische Dance Trio

Pneumatisch Dance Trio Zeg nooit dat je een nummer kent voor je het door het Pneumatisch Dance Trio hebt horen spelen. Strak en begeerlijk in hun glamoureuze showpakken blaast het Pneumatisch Dance Trio bekend Top-40 repertoire een verbijsterend nieuw leven in. Het Pneumatisch Dance Trio snijdt het hart uit een lied, geeft het een energy-boost en schopt het met veel plezier de zaal in. Repeterende patronen van kletterende beats, pulserende saxen en jagende zangpartijen leggen verdrongen dimensies van actuele hits bloot en laten niets en niemand onberoerd. Daarom is het Pneumatisch Dance Trio de ideale trigger op feest en festival; ze stoken de mensen heet en hebben daar stroom noch versterkers bij nodig. De keiharde eenvoud (zingen, slaan & blazen) waarmee het Pneumatisch Dance Trio hun muziek de zaal in zweept, beukt elke weerstand kapot.

Dan helpt alleen nog dansen volgens het Pneumatisch Dance Trio

Straat Orkest

Straat Orkest neemt u in 2007 weer mee op een muzikale reis rond de wereld. Ska, Pop, Klezmer, Jazz, Rock ‘n’ Roll, Blues, Çzardas, Nederlands, Russisch, Engels, Spaans en nog veel meer. Niks is te gek. In uw privé vliegtuig maar meestal te voet doen we al deze bestemmingen aan. Van salons en blokhutten tot parkeerterreinen van 5-sterren hotels speelt het Straat Orkest voor managers en personeel, beslissers en besluitelozen, grootouders en kleinkinderen, gelovigen en goddelozen.

Wie het Straat Orkest al langer kent weet dat deze populaire, vrolijke en gevatte formatie altijd goed aanvoelt wat er op uw happening nodig is. Soms zijn ze een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maken ze gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek.

Trio De Compaenen

Trio De Compaenen staat voor akoestisch muzikaal vermaak. Trio De Compaenen zijn mobiel, overal inzetbaar en spelen onversterkt tussen de aanwezigen. Het trio De Compaenen brengt muziek variërend van de jaren `50 tot de jaren `80 uitgevoerd met contrabas, gitaar, lichte percussie en meerstemmige zang. Evergreens, sixties, Rock & Roll en lang vergeten deuntjes maken eem perfecte sfeer bij elke gelegenheid.
Het trio De Compaenen vertoeven graag op bedrijfsfeesten, recepties, openingen, bruiloften, tuinfeesten, winkelcentra, braderieën, verenigingen, ...

VIVO's Straatorkest - Showorkest

In trio de VIVO’s heeft een gezellig evenwicht tussen bekende en lekkere tropische verrassingen, tussen swingen en plezierig meedeinen, tussen gekkigheid en hits van eigen bodem.Voor tussen de tafeltjes dan wel kamerbreed gebracht.
Trio de VIVO's is vooral veel meerstemmige zang, instrumentale gouwe ouwe, meezingers, meestampers, meeklappers, mee-voetje-bewegend. Dichtbij, dan weer even gas terugnemend met een lekkere relaxte deun; om vervolgens weer uit te pakken met een pakkend refrein dat meegezongen gaat worden.

Een optreden duurt meestal 3 uur waarin 3 sets van 30 minuten worden gespeeld. Meer / langer / anders ingedeeld kan natuurlijk altijd.