Dixieland

Dixieland Dixielandorkest Looporkest

Dixieland Dixielandorkest Looporkest Dxielandmuziek: Dixieland in de vorm van looporkest. Altijd swingende muziek! Dixieland maakt iedereen vrolijk van jong tot wat ouder…
Dixieland past bij elke gelegenheid is compact en.. onze professionele orkesten passen zich perfect aan in volume.
Geen scherpe trompetten of lawaaierige klanken. Gedisciplineerd en… uiteraard indien nodig, met meer volume.
Artiesten-Evenementen.nl heeft van One Man Dixieland bands tot 4, 6 en meer personen looporkest.


Dixieland Blues Brothers

Dixieland Blues Brothers is als mobiele act reeds zeer bekend als clowns duo, als dixieland duo maar nu zijn zij ook te boeken met een breeddixieland repertoire in de outfit van de BLUES BROTHERS.
Duo Pack & Roll als Blues Brothers brengt u swingende muziek voor alle leeftijden.
De perfect geklede heren spelen beiden saxofoon en ze kunnen er wat van!

Met het Dixieland Blues Brothers Duo swingt het de pan uit.
Met hun mobiele versterking op batterijen kunnen zij elke gelegenheid opvrolijken.
Uitermate geschikt voor entree, recepties, beurs-evenementen, presentatie, looporkest, evenementen, etc. ...

Dixieland Duo ďPack & RollĒ Mobiel Duo

Het Dixieland Duo “Pack & Roll” is een uiterst mobiel en tevens compleet dixieland orkest. De 2 muzikanten bespelen samen saxofoon, klarinet, banjo en laten zich begeleiden door een volledig orkest op CD daarbij zingen zij ook nog menig lied.
Met hun mobiele versterking op batterijen kunnen zij elke gelegenheid opvrolijken. Dit doen zij in de kleding van de American Dixieland Style maar ook als muzikale clowns, kerstmannenorkest, zwarte pieten of als paashazen.
Uiteraard kunnen zij ook de kleding van uw bedrijf aantrekken om uw bedrijf een extra promotie accent te geven.
“Pack & Roll” een dixieland band met vele mogelijkheden. Inzetbaar bij elke gelegenheid.

Dixieland met Dixie Clowns

Dixieland met de Dixie Clowns. Deze 3 "pur sang" dixieland musici die voor U sprankelende dixielandmuziek brengen van een hoog kwaliteitsgehalte met humor en verve.
Uw streetparade op braderie, receptie, reclamecampagne en opening van bedrijf of zaak wordt opgeluisterd met swingende dixieland formatie.
Wilt u dixieland van kwaliteit en een compacte bezetting, Dixie Swing is dan voor u de juiste keuze.

Dixieland The DixieMates Mobiel orkest

Dixieland Dixielandorkesten voor alle gelegenheden! Dixieland is welkom bij velerlei gelegenheden. De altijd vrolijke dixieland klanken geven en brengen u in de juiste sfeer. Zowel in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een looporkest dixielandorkest, in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Het Dixieland orkest The DixieMates voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid, zij passen zich uitstekend aan, ook in volume. Deze dixieland orkest heeft ruime ervaring in binnen- en buitenland en bestaat uit louter professionele muzikanten.

Bezetting met 4-personen:
- Trompet / zang
- Klarinet / Saxofoon / zang
- Banjo / zang
- Sousafoon

Bezetting met 5 of 6 personen: mogelijk indien gewenst

Looporkest Bob's Dixieband Mobiele Dixieland

Looporkest Bob's Dixieband Looporkest Dixieland looporkest, een 4-mans looporkest Dit looporkest brengt ongecompliceerde dixielandmuziek in een bezetting van trompet, klarinet/sax, banjo en sousafoon. Het dixieland looporkest is inzetbaar bij evenementen, braderieën, winkelcentra, openingen etc.

Het looporkest Bob's Dixieband kan in aangepaste kleding komen o.a. als clowns maar ook als zwarte pietenorkest, kerstmannenorkest of zich presenteren met uw bedrijfskleding.

Een professioneel dixieland looporkest staat altijd voor u klaar.

Mister Dixieland Mobiele One Man Dixieland

Mister Dixieland brengt u dixieland, is uiterst mobiel en tevens compleet dixieland orkest. Mister Dixieland bespeelt saxofoon en klarinet daarbij laat hij zich begeleiden door een volledig orkest op CD en daarbij zingt hij ook nog af en toe.

Met zijn mobiele versterking op batterijen kan Mister Dixieland elke gelegenheid opvrolijken en op eender welke locatie in de kleding van de American Dixieland Style maar ook als Blues Brothers, muzikale clown, kerstman.

Uiteraard kan Mister Dixieland ook de kleding van uw bedrijf aantrekken om uw bedrijf een extra promotie, accent te geven.

Mister Dixieland een dixieland band met vele mogelijkheden. Inzetbaar bij elke gelegenheid.

Repertoire: Swing, Blues & Dixieland.

The Ol' Men Street and Dixieband

The Ol' Men Street and Dixieband is opgericht in 1991 en heeft tot doel swingende jazz/dixieland muziek te brengen op allerlei soorten van gelegenheden.
Deze dixieland band heeft zijn verdiend door vele optredens te doen in binnen- en buitenland. Het doel van de groep bestaat er in om aanstekelijke swingende dixieland muziek te brengen. Namen als Louis Armstrong, Duke Ellington, Count Basie, Ella Fitzgerald, Chris Barber en nog vele andere zijn geen onbekende in deze stijl.

The New Louis Armstrong

The New Louis Armstrong & The Dixieland DixieMates Show. Met deze muzikale show haalt u een zeer spectaculaire act en show in huis. Louis Armstrong wordt opnieuw leven ingeblazen.
Uiteraard brengt The New Louis Armstrong Show u de bekende songs zoals: It don’t mean a thing, Hello Dolly, What a wonderful world, When the Saint go marching in en vele andere zullen in de show ten gehore worden gebracht.

Een aanrader als u houd van jazz, dixieland, comedy, show en muziek.
The New Louis Armstrong met een band van 5 tot 7 personen.
Ideaal voor elk evenement, bedrijfsfeest, beurs, receptie of als entree act, en meer extra accent te geven.