Akoestische Duo's Akoestisch Duo

Akoestisch Duo Akoestische Duo's

Akoestische Duo's Akoestische Duo’s Accordeon en Bas. Waar vind je nou een muzikale akoestische duo’s die naadloos aansluiten bij de stijl van uw receptie, feesten, ontvangsten, huwelijks ceremonie, nieuwjaarsborrel, sail-evenement, zeilevenementen, ect. Het antwoord is simpel: bij Artiesten-Evenementen.nl.
De akoestische duo’s brengen musettemuziek, zwierige accordeon muziek, waarbij de luisteraar zich waant op een terrasje aan de Champs-Elysées. Maar ook soft-pop, jazzy, easy-listening, volksmuziek, kinderliedjes, Rock’n Roll en nog veel meer.

Double Nickels

Double Nickels laat stembanden, bas- en gitaarsnaren en een onafzienbare berg liefdesverdriet samensmelten tot een compilatie van lovesongs waarbij geen levend wezen onberoerd kan blijven. Gelukkig kunnen publiek en zangers hun tranen weer drogen met een stevige pot 'community-singing'

Duo Bakboord

Ver buitengaats loeren vele gevaren. Niet zelden vindt een matroos zijn zeemansgraf ver van de kade waar zijn lief op hem staat te wachten. Duo Bakboord garandeert minimaal één slachtoffer per lied én een bijzonder hoog meezinggehalte!

Duo Pigalle

Waar vind je nou een muzikant die naadloos aansluit bij de stijl van Hans de Cock? Het antwoord is simpel: in Tilburg, en de man heet André van Son. Pigalle brengt musettemuziek, zwierige accordeonakrobatiek waarbij de luisteraar zich direkt waant op een terrasje aan de Champs-Elysées. Daarnaast is het duo goed thuis in het repertoire uit de grote dagen van het Franse chanson.
Maar de beide heren zijn beslist niet eenkennig. Als allround duo spelen zij een breed repertoire uit de "soft-pop" hoek, beginnend bij de vroege jaren vijftig jaren en eindigend in de eenentwintigste eeuw.

Het Paul P. Duo

Er is maar één Ministerie in Nederland dat in het juiste tempo werkt.
Een vermakelijk en stijlvol muziekgebeuren voor diners, party's, theater en andere evenementen. Wegens een geruchtmakende staat van dienst binnen het departement van feestvreugde, waren deze heren reeds te gast op een groot aantal festiviteiten en locaties.
Door hun muzikale inzet en entertainment op maat weten zij steeds een bijdrage te leveren aan het welslagen van ieder feest.

Er kan worden gewerkt in diverse thema's;
onder andere: Franse, Nederlandse, Vlaamse en theatrale thema's.

Accordeonist Duo Tony

Accordeonist Duo Tony Accordeonist Tony heeft gestudeerd aan het conservatorium en is een ware virtuoos op de accordeon. Accordeonist treedt alleen op maar ook als duo. Een akoestisch mobiel duo dat vrij tussen uw gasten beweegt en zo een prettige sfeer weet te creëren: dat is het Duo Tony, twee professionele musici, ideale schoonzonen weten als geen ander hoe ze een feest, diner of receptie gezellig kunnen opluisteren!

Onder de motto’s; gezelligheid kent geen tijd en muziek doet grenzen vervagen, speelt dit duo tijdloze melodieën uit het wereldrepertoire.
Zo staat er o.a. Franse musette, Argentijnse tango,zigeunermuziek, Jazz, Weense en Spaanse dans, romantische operette muziek, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Duitse, Italiaanse, maar natuurlijk ook Nederlandse muziek op het repertoire.
Naast kwaliteit en gezelligheid staat ook flexibiliteit bij dit duo hoog in het vaandel.

Indien gewenst spelen de heren stijlvol op de achtergrond, maar wilt u een liedje met ons meezingen? Laat het hen weten!

Stijlvolle accordeon muziek met Tony & Co bij uw receptie, party, winkelcentra, beurs, congres, etc.

Dixieland Duo ďPack & RollĒ Mobiel Duo

Dixieland Duo “Pack & Roll” is een uiterst mobiel en tevens compleet dixieland orkest. De 2 muzikanten bespelen samen saxofoon, klarinet, banjo en laten zich begeleiden door een volledig orkest op mp3 daarbij zingen zij ook nog menig lied.
Met hun mobiele versterking op batterijen kunnen zij elke gelegenheid opvrolijken. Dit doen zij in de kleding van de American Dixieland Style maar ook als muzikale clowns, kerstmannenorkest, zwarte pieten of als paashazen.
Uiteraard kunnen zij ook de kleding van uw bedrijf aantrekken om uw bedrijf een extra promotie accent te geven.
“Pack & Roll” een dixieland band met vele mogelijkheden. Inzetbaar bij elke gelegenheid.