Accordeonisten Accordeonist

Accordeonist Accordeonisten

Accordeonisten die zich aanpassen aan elke gelegenheid zoals Wilbert, Hans de Cock, Paul Papillon, Claude, Tony, ... Onze accordeonisten zijn inzetbaar bruiloften, recepties, dinerdansant, een bootreisje of uw verjaardag. Op de door u gewenste locatie of bij u thuis of in de kerstperiode als "Muzikale Kerstman" met accordeon. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Zij staan garant voor de bijzondere muzikale omlijsting van uw feest, die opvallen door virtuoze muzikaliteit, een heel eigen en brede repertoirekeuzen en -niet onbelangrijk- een oergezellige, ongedwongen sfeer.
ArtiestenEvenementen.nl heeft voor u een ruim bestand van accordeonvirtuozen.

Accordeonduo Accordeonisten Duo

Accordeonduo Accordeonisten Duo brengt u sfeervolle accordeonmuziek van Franse musettes tot stoeren en melancholische zeemansliederen. Deze twee virtuozen zijn matrozen en Fransozen. Overal weten zijn sfeer te maken. Daarnaast zingen zij samen nog menig lied.
Wilt u een gezellige avond of middag dan zal dit Accordeonisten Duo uw juiste keuze zijn.
Geschikte voor elk soort feest of evenement, van verjaardag tot congres, van beurs tot huwelijksreceptie.

Accordeonist Claude

Accordeonist Claude is in Frankrijk geboren en weet op een onnavolgbare manier een echte Franse sfeer op te brengen. Zijn uitstraling is groots, niet alleen zijn hele kleding is in Franse stijl maar ook zijn muziek. Wilt u zich wanen op Place Pigalle of in de Moulin Rouge? Doe dan een beroep op accordeonist Claude. Uiteraard speelt accordeonist Claude ook Hollands en Internationaal repertoire.
Claude is ook een uitstekend pianist.
Als toetsenist/accordeonist, een perfecte musicus/artiest voor achtergrondmuziek.
Op de piano/accordeon laat hij u reizen door de herinneringen.

Repertoire :
- Franse musette (le retour des hirondelles, prestige musette...)
- Tango (tzigane, anniversario...)
- Tirool (tiroler walzer, tirolse ballade...)
- Mars (retour de Liege, houthakkers mars...)
- Spaanse muziek (el torrero, bucaro...)
- Italiaanse muziek (viva la pappa col pomodoro,cchiú bella e te...)
- Hollandse liederen
- Internationaal repertoire

Accordeonist Hans

Accordeonist, gitarist, troubadour, Hans zingt met passie het Franse chanson. Daarnaast is Hans een uitstekende vertolker van het Nederlandse zeemanslied, beweegt Hans zich moeiteloos door het instrumentale accordeonrepertoire (musette, tango) en is ook het Engels/Amerikaanse gitaarrepertoire bij hem in goede handen.
Hans is een bewogen entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Humorvol, maar ook het aankondigingen van een spreker, act of buffet, is hem toevertrouwd

Accordeonist paul P. en Duo


Paul P. Zanger, accordeonist, entertainer. Voor de échte Parijse sfeer, een chanson of musette, een mooie tango, of Italiaanse aria. Muziek bij uw romantische diner, of de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers.
Lekker inhaken op de boot met Ierse muziek en zeemans liederen.
Deze artiest is van alle markten thuis en past zich aan, op elk feest en aan al uw wensen.
Paul Papillon zit al 25 jaar in het vak en heeft naast een Conservatoriumopleiding ook een zangopleiding genoten.

Uitbreiding naar een duo is ook mogelijk, naast de accordeon krijgt U dan een contrabas en tweestemmig zangwerk.

Het Paul P. Duo

Er is maar één Ministerie in Nederland dat in het juiste tempo werkt.
Een vermakelijk en stijlvol muziekgebeuren voor diners, party's, theater en andere evenementen. Wegens een geruchtmakende staat van dienst binnen het departement van feestvreugde, waren deze heren reeds te gast op een groot aantal festiviteiten en locaties.
Door hun muzikale inzet en entertainment op maat weten zij steeds een bijdrage te leveren aan het welslagen van ieder feest.
Er kan worden gewerkt in diverse thema's;
onder andere: Franse, Nederlandse, Vlaamse en theatrale thema's.

Accordeonist René

Accordeonist René speelt op accordeon, maar ook op de modernste keyboards, op hammond orgel of eventueel op de piano te locatie. De muziekkeuze zal in geen geval een probleem zijn; René speelt wat u wenst! Van Oud-Amsterdams tot funky Jazz... Van rustige achtergrond muziek tot wilde tango!
Natuurlijk zijn al uw ideeën en suggesties van harte welkom en staat René als een der beste accordeonisten van Nederland voor u klaar om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Het repertoire is breed

  • Amsterdamse muziek
  • Franse musettemuziek
  • Volksmuziek
  • Kerstliedjes/Sinterklaasliedjes
  • Levensliederen/Smartlappen
  • Muziek van vroeger/ Seniorenprogramma

Accordeonist Tony

Accordeonist Tony heeft gestudeerd aan het conservatorium en is een ware virtuoos op de accordeon. Accordeonist treedt alleen op maar ook als duo. Een akoestisch mobiel duo dat vrij tussen uw gasten beweegt en zo een prettige sfeer weet te creëren: dat is het Duo Tony, twee professionele musici, ideale schoonzonen weten als geen ander hoe ze een feest, diner of receptie gezellig kunnen opluisteren!
Onder de motto’s; gezelligheid kent geen tijd en muziek doet grenzen vervagen, speelt dit duo tijdloze melodieën uit het wereldrepertoire.
Zo staat er o.a. Franse musette, Argentijnse tango,zigeunermuziek, Jazz, Weense en Spaanse dans, romantische operette muziek, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Duitse, Italiaanse, maar natuurlijk ook Nederlandse muziek op het repertoire.
Naast kwaliteit en gezelligheid staat ook flexibiliteit bij dit duo hoog in het vaandel.
Indien gewenst spelen de heren stijlvol op de achtergrond, maar wilt u een liedje met ons meezingen? Laat het hen weten!
Stijlvolle accordeon muziek met Tony & Co bij uw receptie, party, winkelcentra, beurs, congres, etc.

Accordeonist Wilbert

Accordeonist Wilbert De verassing begint al met zijn outfit en de personage die hij speelt: is het een stijlvolle accordeonist, een Bourgondiër, of Anton aus Tirol? De Informele en verassende manier waarop hij met de gasten omgaat vormt de basis voor een gezellig feest waarin de gekste dingen kunnen gaan gebeuren... Door zijn jarenlange ervaring heeft hij inmiddels een grenzeloos muziekrepertoire opgebouwd in diverse stijlen: van subtiele achtergrondmuziek tot uitbundige meezingers voor groot en klein en van stijldansnummers tot vette swing!
Accordeonist Wilbert werkt niet met een vast muziekprogramma. De muziekkeuze word afgestemd op de sfeer van het feest en op de reacties van de gasten. Samen maken we er een gezellig feest van!
Naast zijn muzikale inbreng zal Wilbert ook zijn kleding en rol afstemmen op de sfeer van het feest. Eerdere rollen die hij speelde waren: Bourgondiër, zigeuner, middeleeuwse troubadour, matroos, Italiaan, Fransman, "Peer van Brussel" uit België, Anton aus Tirol, muziekpiet uit Spanje... In welke rol zou u hem willen zien?

Ook als presentator ceremoniemeester is Wilbert tijdens zijn optreden als accordeonist actief. Misschien is het prettig om op uw feest iemand te hebben die uw gasten ontvangt, hun de weg wijst, het buffet of andere belangrijke zaken aankondigt...... Wilbert kan dit op zeer ludieke wijze voor u invullen.