Fanfare Wout Akkerman

Fanfare Wout Akkerman Kapel

Fanfare Wout Akkerman Meezing Fanfare Act Zes eigenzinnige muzikanten. Interactief – Overal inzetbaar – Altijd weer anders. Muzikaal straattheater met een hoog meezinggehalte.
Wout is er zelf helaas niet meer bij, maar zijn 2 broers, 3 zonen en zijn kleinzoon houden de traditie in ere. Geheel in navolging van de overleden oprichter Wout Akkerman en keurig gekleed in uniformen die de tand des tijds goed hebben doorstaan, speelt de Kapel graag hun muziek voor u. De kapel marcheert en musiceert op innemende en onnavolgbare wijze door uw bestaan waarbij u al snel getuige zult zijn van de onderlinge familiebanden en conflicten van de Akkermansen.

De Meezing Fanfare Act. We zijn er geweest, we hebben meegedaan, we hebben (muziek)vrienden gemaakt. We hebben naam gemaakt. Een dag om nooit te vergeten.

De mannen hebben hun repertoire enigszinds ...

Natuurlijk hebben de mannen hun repertoire enigszins aangepast aan de moderne tijd. Marcherend over het terrein zal zeker een mars weerklinken, maar wanneer ze een plekje voor een intiem concert hebben gevonden zal zeker een meezinger, een ballad en zelfs een a-capella smartlap (de kunst van het weglaten) klinken. Daar draait de kapel de hand niet voor om.
De Wout Akkermans Kapel raakt buiten de vrolijke noot ook de gevoelige snaar.
De stukken worden aaneen gepraat en van commentaar voorzien door het oudste en trouwste lid van de Kapel, Nol Akkermans, hetgeen het publiek vaak minimaal een glimlach doet ontlokken.