Soul band Soulbands

Soul Bands Soulbands

Soul Bands ,Soulbands, Soul & Funk, Funk voor uw bruiloft of huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino's, voor festival of discotheek.
U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum. Of bel.

Soul Band SFR

Soul band SFR is een 10 koppige fullsize soul, funk, disco band met een knipoog naar show. Zij spelen een uitgebreid repertoire van de seventies, eighties en nineties.
Snoepjes van o.a. Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire, The Jacksons tot Jamiroquai. Een geroutineerde band met liefst 3 zangeressen. Geschikt voor elk swingend feest of festival.

Soul Funk Band Diggin'The Groove

Soul Funk Band Diggin’The Groove is een initiatief van trompettist Lorenzo Mignacca. De 12-koppige band met vijf strakke blazers en een groovende ritmesectie geven de juiste background aan de zang. De band vermaakt het publiek niet alleen met opzwepende grooves maar ook met een geweldige show.

Soul Funk Band Diggin’The Groove brengt muziek in de ideale combinatie van soul en funk uit de jaren 70 tot en met 90. Denk hierbij aan Earth Wind & Fire en Tower Of Power. Soul-, funk- en discobeats worden door Soul Funk Band Diggin’The Groove energiek en strak gespeeld, omlijst door een geweldige show waardoor het onmogelijk wordt om stil te blijven staan.

Soul Funk Band Diggin’The Groove is perfect voor bedrijfsfeesten, evenementen, festivals, huwelijksfeesten, beurzen en …

Een greep uit het repertoire van Diggin’The Groove

Super Soul Band

Soul Band, Super groove, swingend en strak, hot legged, die je niet stil laat zitten. Deze uitstekende band bestat ruim 14 jaar en is in het circuit bekend.
Optreden in de Melkweg, Paradiso, De Heeren van Aemstel en uiteraard op trouwpartijen, personeelsfeesten, studentenfeesten, etc...

De band bestaat uit 3 zangeressen, bas, drums, gitaar, toetsen en een saxofonist.

Een spetterende band voor een spetterend feest!