Feestbands Feest bands Feestband

Feestbands Feestband

Feestbands Feest Bands voor elke gelegenheid bij Artiesten-Evenementen.nl, met feestmuziek door super feestbands en voor ieder wat wils. U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum.

Bonetti Musicband

De Bonetti MusicBand, een allround formatie van hoogstaand niveau en van Italiaanse oorsprong. De kracht van de muzikanten is dat zij niet alleen hun vak, maar ook hun publiek zeer goed verstaan. Door hun enorme praktijkervaring maakten zij de band tot een van de meest veelzijdige acts van dit moment. De band is veelzijdigheid, flexibel en beseft heel goed dat een bruiloft geen studentenfeest is, een personeelsfeest geen receptie en een gala-avond geen concert. Iedere situatie vereist een andere interpretatie, iedere gewenste sfeer een andere invulling. De Bonetti Band houdt daar in alle opzichten rekening mee.

Een groot repertoire in vijf talen (Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Nederlands): van de top 100 Aller Tijden, Dance Classics, Stijldans, Zuid-Amerikaans, Easy Listening, Rock en Reggae tot originele Griekse Sirtaki, Spaanse Flamenco of Italiaanse Tarantella's, Golden Oldies, top 40 en ga zo maar door...

De band is één van de top 5 bands uit Nederland met Internationaal niveau.

Boston Tea party Feest Party Cover Band

Feestband Boston Tea Party is Party Guaranteed !
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!
Is This A Party Or What ?!
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Boston Tea Party & Friends!

De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends… is het dubbel feest !
Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse “Friends” live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

De Hermes House Band

FEEST!
Daar draait het al ruim 20 jaar om bij de Hermes House Band. 10 Studenten, live on stage, en niet meer weg te denken...
Met een ruim assortiment aan verschillende muziekstijlen als disco, pop, rock, smartlappen en eigentijdse hits weet de Hermes House Band elke gelegenheid tot een feest te maken.
Opgericht in 1982 als huisband van Sociëteit "Hermes" in Rotterdam, wist de HHB zich op te werken in het studentencircuit en uit te groeien tot een studentencoverband met landelijke bekendheid. Als klap op de vuurpijl scoorde de Hermes House Band een nummer 1 hit in 1994 met de bewerking van Gloria Gainor's "I Will Survive". Het aanstekelijke "lalala" lijntje is een handelsmerk dat tot in de verste uithoeken van de wereld bekend is.
Toen de eerste (JURASSIC) bezetting erachter kwam dat werk en band niet te combineren waren, werd het systeem van de wisselende bezetting geboren. Zodra een bandlid zijn of haar studententijd zou gaan afsluiten om de werkende wereld in te trekken, werd een opvolger gezocht. Deze gedachte heeft ervoor gezorgd dat de overkoepelende organisatie van (oud) HHB'ers, de Vereniging Paradenpoppenman, bijna 75 leden telt. Buiten de gezelligheid geeft deze vereniging een gedeelte van het geld afkomstig uit de royalties aan een goed doel. De afgelopen 3 jaren was dat de Stichting Colombine.
Zo speelt de Hermes House Band al 20 jaren de zaal plat. Nieuwe gezichten, nieuwe outfits, maar nog steeds een jonge, energieke band, waar het feest vanaf spat!

1ste set: 45 min.
2de set 75 min.
Pauze van 15 min.
Geluid en licht tot 600 man inbegrepen.

Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard Hun veelzijdighed is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

De kwaliteit is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Trammps, John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Hind, Gerard Joling, Lee Towers Big, Black & Beautifull, Sugar Lee Hooper, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz "het "Swingpaleis" met Manuéla Kemp. Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband!

Hollywood Boulevard is te boeken met 6 musici en/of aangevuld met 3 blazers.

Mixed Up Allround Feestband

Mixed Up is ontstaan in 1995 en heeft zich sedertdien ontwikkeld tot een echte allround feestband. Met een mix van zo ongeveer alle populaire muzieksoorten in hun bagage zijn ze niet alleen regelmatig te zien op bruiloften, braderieën en personeelsfeesten maar ook in discotheken en op studentenfeesten
De kracht van Mixed Up is dat ze pogen van elke "party" een "feest" te maken. Zo bevat de muzikale bagage van Mixed Up niet alleen een groot percentage feestmuziek zoals disco, rock & roll of reggae, maar ook Nederlandstalige en Duitse hits, country, Zuid-Amerikaans en ballads voor de liefhebbers.
Verder voorzien zij nog in een instrumentale set met een puur muzikaal behang voor bijvoorbeeld recepties en zelfs housemuziek voor de echte feestbeesten. Hierdoor biedt Mixed Up voor ieder wat wils, zowel voor de luisteraar, als de "swinger".
Naast al datgene dat Mixed Up qua repertoire te bieden heeft is, door de twee swingende zangeressen en vier enthousiaste instrumentalisten, het ook prettig om de band aan het werk te zien. Het is bij een optreden van Mixed Up alles behalve een saaie boel op het podium.

One Two Trio

ONE TWO TRIO 300% LIVE 300% FEEST ! ONE TWO TRIO is de ultieme Nederlandse feestband die bekend werd van de top tien hits ‘Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters’. Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou One Two Trio ‘m geven.

One Two trio is ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden... In korte tijd groeide het One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het One Two Trio scoorde een aantal dikke hits (waaronder "Juffrouw Toos", "Tien Kleine Tuinkabouters" en "Series Uit Mijn Jeugd") Inmiddels zijn er vijf albums uitgebracht waaronder een verzamelaar en natuurlijk het laatste album'300% FEEST!’.
One Two Trio speelt met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus. Voor iedereen een feest der herkenning! Het is daarom ook niet voor niets dat Edwin Evers van Radio 538 de band in 2001 bombardeerde tot vaste huisband van het fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Een optreden van deze band meemaken? Bereid je dan maar vast voor...Het dampende enthousiasme van ONE TWO TRIO werkt zó aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt. Zo ontstaat het typische ONE TWO TRIO-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen.

One Two Trio speelt dat wat nodig is om van een feest een echt feest te maken: van Hazes tot Stones, van Rock and Roll tot Disco en van smartlap tot Golden Oldies.
One Two Trio maakt van ieder (bedrijfs)feest een écht féést!

Showband & Feestband

Showorkest & Feestband op uw bedrijfsfeest, evenement van Internationale allure met bekende Internationale en Nederlandse artiesten. Live begeleid!
Kan dat?
Ja dat kan bij Artiesten-Evenementen.nl is dit mogelijk.
U biedt uw gasten een onvergeteleijke avond!
Fenomenaal entertainment en van een superb niveau.

Bekijk de exclusieve video met o.a. Rene Froger, Rob de Nijs, Adamo en meer!

Pop, disco, licht klassieke muziek en rock & roll

Een mengeling van entertainment, publiek vermaken, de mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel krijgen), zijn de grote bekommernissen van dit Showorkest & Feestband .
Spontaneïteit, sfeer en afwisseling tussen pop, disco, licht klassieke muziek en rock & roll zijn een belangrijke troef. Voeg daarbij nog de professionele orkestzangeressen die de meest gekende hits brengen vanaf de jaren 60 tot vandaag.

Meer dan 200 bekende artiesten

Dit orkest heeft ondertussen niet minder dan 200 artiesten mogen begeleiden waaronder: Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, Gerard Joling, The Three Degrees, Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Boney M, T-Spoon, René Froger, Paul Young, Umberto Tozzi, …

ďIn ConcertĒ

“In Concert” is een totaalspektakel waarin muziek gecombineerd wordt met dans, humor, emotie en waarbij de juiste sfeer bepalend is voor een gezellig avondje uit. De gekende meezingers bezorgen op het laatste van de show de spreekwoordelijke slagroom op de taart. Verrassingselementen maken dat de inhoud en volgorde van het programma vooraf niet bekend kunnen gemaakt worden. Zo kan er steeds worden ingespeeld op de ambiance en de sfeer. Het vermelden van de nummers in het programmaboekje zou dit niet toelaten.

Internationale herkenning

Dat hun Internationale erkenning niet meer te stuiten is, bewijst de uitnodiging die hen te beurt viel om het Millennium te spelen in Tenerife. Dit uitzonderlijk evenement werd rechtstreeks uitgezonden door de Spaanse TVE en tot driemaal toe herhaald op MTV.

Dance band Celebration

Dance Allround Band Celebration bestaat uit zeven musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Een band die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Zij brengen u het typische dance repertoire.
Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.
Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest.