Dance Bands

Dance Bands

Dance Bands van Top kwaliteit voor uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino's bij artiesten-Evenementen.nl. U kunt op onze website online de Dance Band van uw keuze in optie zetten voor de door u gewenste datum.

Boston Tea Party

Feestband: De Boston Tea party een Top-feestband die u een spectaculaire avond brengt.
Een spetterende drie-mans blazerssectie, een vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid in combinatie met de “Friends”… Dubbel feest!!!

Een feest met de Boston Tea Party wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show!

Extra opties:
- verlichte dansvloer
- party-DJ
- extra zangact
- dansers
- aankleding & decoraties.

Optreden 2 x 65 min. of 3 x 45 min.


Boston Tea Party & Friends Live

Een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse 'Friends' live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een 60 minuten durende show die blijft boeien!

Roberto Jacketti & the ... Boston Tea Party !

Sinds 2003 begeleidt de Boston Tea Party Roberto Jacketti live op het podium. In een optreden met Roberto Jacketti speelt de Boston Tea Party 2 sets en begeleidt met eenzelfde enthousiasme Roberto in een set van ca. 30 minuten.
Met Roberto Jacketti & Manuela Kemp, evet. Aangevuld met meerdere artiesten. Boston Tea Party 2 x 45 min. + 55 ‘Vrienden’

Tot de 'Friends' behoren o.a.:

  • Roberto Jacketti
  • Manuela Kemp
  • Re-Play
  • Berget Lewis
  • Nhelley dela Rosa
  • Gordon
  • Lois Lane
  • Guus Meeuwis

Dance band Celebration

Dance Allround Band Celebration bestaat uit zeven musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Een band die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Zij brengen u het typische dance repertoire.
Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.
Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest.

Boogienights

Boogienights heeft een swingend en aanstekelijk repertoire dat uitsluitend bestaat uit heerlijke 'uit-je-dak nummers! Golden Oldies als Relight my fire, Boogie Wonderland en It's raining men passeren de revue, maar ook nieuwe nummers die het ultieme 'Dance' gevoel oproepen zoals van Anastacia, Mary Mary, Janet Jackson en Etnernal, worden met open armen ontvangen en in een eigen Boogienight-jasje gestoken.

De leden van Boogienights zijn stuk voor stuk zeer ervaren muzikanten en dat is ook te horen. De band’s voorliefde gaat uit naar de funky sound en groovy beats.