Coverbands

Coverbands

Coverbands voor uw bruiloft of huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino's overal in Nederland, te boeken bij Artiesten-Evenementen.nl. U kunt op onze website online de gewenste Coverbands in optie zetten voor de gewenste datum. Of bel.


Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard Hun veelzijdighed is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

De kwaliteit is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Trammps, John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Hind, Gerard Joling, Lee Towers Big, Black & Beautifull, Sugar Lee Hooper, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz "het "Swingpaleis" met Manuéla Kemp. Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband!

Hollywood Boulevard is te boeken met 6 musici en/of aangevuld met 3 blazers.

Cover Dance en Allround band Celebration

Cover Dance Allround Band Celebration bestaat uit zeven musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Een band die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Zij brengen u het typische dance en allround repertoire.
Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.
Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest.

Boston Tea Party

Feestband: De Boston Tea party een Top-feestband die u een spectaculaire avond brengt.
Een spetterende drie-mans blazerssectie, een vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid in combinatie met de “Friends”… Dubbel feest!!!

Een feest met de Boston Tea Party wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show!

Extra opties:
- verlichte dansvloer
- party-DJ
- extra zangact
- dansers
- aankleding & decoraties.

Optreden 2 x 65 min. of 3 x 45 min.