Country & Western Bands

Country Bands

Country Bands: Country Bands, country zangeres, country zangers, linedance, western show, voor uw bruiloft of huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten of casino's bij Artiesten-Evenementen.nl. U kunt op onze website online de artiest, band of act in optie zetten voor de gewenste datum. Of bel.

Line Dance - Line dancers

The Rednecks country line dancers is een club die in 1996 uit vriendschap is ontstaan, een klein clubje mensen zijn begonnen met een keer per week te gaan dansen. De oprichters dansten al geruime tijd bij andere grote dansclubs en besloten om zelfstandig verder te gaan met een kleine groep.

Nog voor het bestaan van The Rednecks hebben een aantal aanhangers van de huidige Rednecks meegedanst in januari 1994, op het Koninginnebal ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix. In 1995 hebben zij meegewerkt aan een videoclip van Grant en Forsyte en hebben zij in Duitsland optredens verzorgd op een van de grootste countryshows in Gunzburg.

Zij geven demonstraties op diverse evenementen, feesten, braderieën, straatfeest, etc. Bij hun optreden wordt ook een workshop gegeven zodat men op een een prettige manier kennis kan maken met Line Dancing.

Shannah

Shannah is een veelzijdige countryartieste. Ze beheerst diverse stijlen country, waardoor ze een gevarieerd repertoire kan bieden. Haar repertoire bevat vooral up-tempo nummers die af en toe worden afgewisseld met een ballad. Zij is een grote fan van o.a. de Dixie Chicks, Lee Ann Womack, Alison Krauss en Trick Pony. Shannah is Engelstalig opgevoed. Zij heeft in Engeland en Amerika gewoond en daar veel muzikale ervaring opgedaan. Vanaf haar 17e is zij actief in de muziek, eerst hoofdzakelijk op het gebied van de blues. Pas op haar 33e is zij helemaal verliefd op de country muziek geworden. Vanaf 1992 volgt ze zanglessen op conservatoriumniveau en schrijft, componeert en arrangeert ze haar eigen liedjes.
In 1996 3e prijs gewonnen in de Pleasure Soundmix Show van Henny Huisman met het nummer "Promise Me".

Samen met een DJ heeft Shannah een avondvullend programma van ca. 5 uur. Shannah verzorgt daarin 3 sets van ruim 30 minuten en de DJ vult de rest in. Door deze unieke combinatie wordt een heel breed repertoire geboden en is ze geschikt voor tal van feesten. Zo treedt ze bijvoorbeeld op bij bruiloften, verenigingen, verjaardagen, tuinfeesten, etc.

Shannah kan een compleet feest in de countrysfeer verzorgen samen met linedancers. Een groep van 6 linedancers geven dan een show en workshop.

Shannah kan ook geboekt worden voor 1 x 30 minuten.


Skyline Allround Country Band

Country & Western Band Skyline met een allround karakter.
Hierdoor is de 6 koppige Country & Western Band Skyline inzetbaar op elk soort feest zoals bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, line-dance, country & western feesten.

Allesomvattend, een allround band with a big taste of Country & Western music! Skyline speelt o.a. dance-classics, disco, soul, reggae, country, rock&roll Top 40 nummers, Zuid-Amerikaans.

The Hillbilly Boogiemen

The Hillbilly Boogiemen zijn niet zomaar een Country Band! Een Internationale band die regelmatig concerten geeft in Amerika, geboortegrond van deze muziekstijl. Zij zitten boordevol muzikaliteit in de hoogste betekenis van het woord.

Voor de 7de keer hebben zij de Gram Parsons Benelux Award gewonnen. Een Topformatie, veelzijdig inzetbaar. (Ook akoestisch).
De heren hebben een sublieme 4-stemmige samenzang en begeleiden zichzelf op een onnavolgbare wijze op een veelvoud van instrumenten o.a. mandoline, banjo, viool, gitaar, contrabas, blues harp, etc…
Zij spelen de echte Bluegrass met de Honky Tonk Blues in hun hart en het Rockabilly vuur in hun ziel. Deze muziek swingt!

The Hillbilly Boogiemen voor hen die het beste zoeken.