Allround Bands

Allround bands

Allround Bands zijn altijd geschikt voor uw bruiloft, huwelijksfeest, voor bedrijfsfeest of jubileum, voor evenmenten en casino's. U kunt op onze website online de allround band die u verkiest in optie zetten voor de door u gewenste datum. Of bel.

Dance band Celebration

Dance Allround Band Celebration bestaat uit zeven musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Een band die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Zij brengen u het typische dance en allround repertoire.
Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.
Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest.

Midnight Special Allround Dance Band

Midnight Special, een allround band van allure. Midnight Special is een allround dance band met een uitgebreid repertoire, uitermate geschikt voor jullie bruiloft en / of personeelsfeest.
Het repertoire omvat diverse stijlen muziek: easy listening, ballroom, jazz, 70-er jaren disco, hits uit de jaren 80 en 90, Latijns-Amerikaans, Nederlandstalig, Italiaans en Spaans repertoire,
rock, funk, soul, sixties, rock’n roll en veel huidige Top 40 hits.

Door gebruik te maken van een speciale display is het mogelijk altijd op het publiek in te spelen en de nummers als het ware aan elkaar te 'plakken', zodat er geen stiltes op de dansvloer vallen. Vaste setlijsten zijn er niet: de opdrachtgever kan van te voren aan de hand van de repertoirelijst de muziekkeuze bepalen. Ook bepaalt de opdrachtgever het volume van de muziek. Het is mogelijk muzikale verzoeken 2 maanden voor aanvang van het feest in te dienen.

Perfect geluid en fantastische lichtshow

De band is in het bezit van een geluidsinstallatie tot 300 personen. Midnight Special gaat er trouwens van uit dat achter in de zaal de gasten nog wel met elkaar moeten kunnen praten.
Het geluid wordt geregeld op het podium. ( dus geen grote mengtafel in de zaal )

Midnight Special is in het bezit van een eigen uitgebreide lichtshow.

De band speelt maximaal 5 sets a 50 minuten, waarna een pauze an 10 minuten volgt. Tijdens deze pauze is er CD muziek. Bij langere speeltijden worden extra kosten berekend. De mannelijke bandleden treden op in Italiaanse design pakken Binnen Nederland worden geen vervoerskosten in rekening gebracht.


Allround & Showband The Tracks

U bent op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor een feest, en bent u op zoek naar de juiste band voor een feest, bruiloft, trouwfeest of een dansavond. Het belangrijkste is natuurlijk wat voor soort muziek wilt u. Luister dan even naar hun demo stukjes en naar hun sound. Wilt u een Swingend knallend feest of liever iets rustiger. Het kan allemaal. Van feestband tot dinermuziek.

De formatie bestaat 5 jaar, waarin zij met veel succes hebben opgetreden bij o.a.: bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten, bruiloften, Indische en Tropische avonden, in vele horecagelegenheden (restaurants, bars, etc.), en …bij braderieën en winkelcentra.

De band “The Tracks” is een gezellige band, ons doel is de mensen een gezellige avond te bezorgen.
Zij brengen u 5 sets op een avond, een set bestaat uit 50 minuten optreden en 10 pauze met pauzemuziek.

Bezetting: zangeres, drums, basgitaar, gitaar/zang en keyboards

Bonetti Musicband

De Bonetti MusicBand, een allround formatie van hoogstaand niveau en van Italiaanse oorsprong. De kracht van de muzikanten is dat zij niet alleen hun vak, maar ook hun publiek zeer goed verstaan. Door hun enorme praktijkervaring maakten zij de band tot een van de meest veelzijdige acts van dit moment. De band is veelzijdigheid, flexibel en beseft heel goed dat een bruiloft geen studentenfeest is, een personeelsfeest geen receptie en een gala-avond geen concert. Iedere situatie vereist een andere interpretatie, iedere gewenste sfeer een andere invulling. De Bonetti Band houdt daar in alle opzichten rekening mee.

Een groot repertoire in vijf talen (Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Nederlands): van de top 100 Aller Tijden, Dance Classics, Stijldans, Zuid-Amerikaans, Easy Listening, Rock en Reggae tot originele Griekse Sirtaki, Spaanse Flamenco of Italiaanse Tarantella's, Golden Oldies, top 40 en ga zo maar door...

De band is één van de top 5 bands uit Nederland met Internationaal niveau.

Hollywood Boulevard

Hollywood Boulevard Hun veelzijdighed is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

De kwaliteit is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown, the Three Degrees, the Trammps, John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Hind, Gerard Joling, Lee Towers Big, Black & Beautifull, Sugar Lee Hooper, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz "het "Swingpaleis" met Manuéla Kemp. Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband!

Hollywood Boulevard is te boeken met 6 musici en/of aangevuld met 3 blazers.

Mixed Up Allround Feestband

Mixed Up is ontstaan in 1995 en heeft zich sedertdien ontwikkeld tot een echte allround feestband. Met een mix van zo ongeveer alle populaire muzieksoorten in hun bagage zijn ze niet alleen regelmatig te zien op bruiloften, braderieën en personeelsfeesten maar ook in discotheken en op studentenfeesten
De kracht van Mixed Up is dat ze pogen van elke "party" een "feest" te maken. Zo bevat de muzikale bagage van Mixed Up niet alleen een groot percentage feestmuziek zoals disco, rock & roll of reggae, maar ook Nederlandstalige en Duitse hits, country, Zuid-Amerikaans en ballads voor de liefhebbers.
Verder voorzien zij nog in een instrumentale set met een puur muzikaal behang voor bijvoorbeeld recepties en zelfs housemuziek voor de echte feestbeesten. Hierdoor biedt Mixed Up voor ieder wat wils, zowel voor de luisteraar, als de "swinger".
Naast al datgene dat Mixed Up qua repertoire te bieden heeft is, door de twee swingende zangeressen en vier enthousiaste instrumentalisten, het ook prettig om de band aan het werk te zien. Het is bij een optreden van Mixed Up alles behalve een saaie boel op het podium.

Allround band Stageline

Stageline, een swingende en geroutineerde allround en top 100 band, neemt je mee op een muzikale reis door de tijd. Tijdens een avond met deze band zal u verschillende muzieksoorten voorbij horen komen.

Het repertoire is een uitgebalanceerde mix van muziek van vroeger en nu. Er is geen sprake van vaste sets, maar Stageline speelt in op wat het publiek of het feest vraagt! Afhankelijk van het soort feest of evenement wordt ter plekke bepaald wat de geschikte nummers zijn op dat moment. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Stageline wordt geroemd omdat de band inspeelt op het publiek! In het repertoire zijn recente nummers opgenomen van o.a. Robbie Williams, Anouk, Bon Jovi, Kane, Ilse de Lange, Alicia Keys, etc. Maar uiteraard bevat het repertoire ook lekkere dance- en soulclassics uit 70-ties en 80-ties. Zelfs Rock 'n Roll uit de 60-ties, alsmede het Nederlandse lied wordt niet overgeslagen.

Iedere feest wordt zorgvuldig opgebouwd

Iedere feest wordt zorgvuldig opgebouwd qua tempo en volume. Van bijvoorbeeld jazzy Norah Jones naar een ballad van Aretha Franklin, via de Doobie Brothers naar Madonna. Prince komt onderweg langs, De Dijk tot Dire Straits. Wat het volume betreft; dit wordt voortdurend bewaakt door uiterst vakbekwame geluidstechnici die hun sporen hebben verdiend.

Uiteraard zijn speciale verzoeken uit het publiek altijd welkom en er zijn vooraf afspraken te maken wat betreft specifieke wensen.

Veel aandacht is er besteed aan de aankleding van het geheel. Licht, geluid en kleding, alles is aangepast aan de diverse tijd- en muziekstromingen. Daardoor biedt Stageline behalve kwalitatieve muziek ook het nodige visuele vermaak.

Dit alles in combinatie met de frisse en enthousiaste podiumuitstraling maken Stageline tot een uiterst geschikte band voor alle partijen en feesten! Van bruiloften en personeelsfeesten tot discotheken en dorpsfeesten overal zorgt Stageline voor een stuk topentertainment.

Stay Tuned

De allround band Stay tuned brengt een avond live muziek die zoveel mogelijk op uw smaak is afgestemd. De band is inzetbaar voor zowel huwelijksfeest als een personeelsfeest. Stay Tuned is een familieband. Zij houden van gezelligheid en kunnen deze sfeer uitstekend overbrengen naar het publiek. Zij bieden een allround repertoire van 50-er jaren Rock ‘n’ Roll tot muziek uit de hedendaagse hitlijsten.

Stay Tuned is in bezit van zeer moderne geluidsapparatuur en zij beschikken tevens over een uitstekende lichtinstallatie.

Kiest u voor Stay Tuned dan bent u altijd in de juiste stemming!


Bezetting:
Zang, Toetsen, Gitaar, Basgitaar en Drums